szo. júl 13th, 2024
Xerox toner

A nyomatás, fénymásolás a mindennapok szerves része, még akkor is, ha erről amúgy nem igazán veszünk tudomást. Amikor belépünk egy hivatalba, ott nagy üzemben zajlik a különféle dokumentációk készítése, amikre esély sem lenne a professzionális gépek és a Xerox toner nélkül. Ma már elképzelni sem tudjuk miként történhetett ez a folyamat a jelenkori technológia előtt.

Gondoljunk csak bele, hogy a nyomtatványok szerkesztése, kitöltése, sokszorosítása mennyi munka, és ha ezt mind kézzel kellene csak kizárólag végezni, akkor milyen kapacitásokat kötne le? Szerencsére ezzel már nem kell foglalkoznunk, mert adott a számítástechnika és a Xerox toner, amivel az adatok papírra vetése már gyerekjáték.


Vásároljunk minőségi Xerox toner termékeket

A Xerox toner egy sajátos fejlesztés, aminek következtében a nyomtatási potenciál nagyban növelhető. A hagyományos patronos tintához képest jobb hatásfokkal rendelkezik, mert nehezebben kenődik, halványul el. A Xerox toner voltaképpen por állagú hordozót tartalmaz, ami műanyag és festék keverékéből áll össze. Ezt a komponenst egy speciális eljárás útján rásüti a szerkezet a papírra, ami így sokkal jobban tart az idők múlásával. A Xerox toner tehát kiváló befektetés főként akkor, amikor rendszeresen nagyobb mennyiségű dokumentációt kell készíteni. Egyetlen tárolóban akár több mint 10 000 lap nyomtatásához elegendő adalék található. Mivel az egyes készülék konstrukciók eltérhetnek egymástól, ezért az onlinetoner.hu weboldalon megtaláljuk azokat a pontos műszaki paramétereket, amikhez viszonyítva választhatunk a széles felhozatalból.