szo. júl 13th, 2024

Imádtam sokat mozogni, és még annak is volt esélye, hogy esetleg professzionális sportoló lehessek.

Jó, valószínűleg azért nem szereztem volna aranyérmet az olimpián, de simán lehetett volna ez a hivatásom, és később, idősebb koromra pedig edzővé is válhattam volna.

Aztán fiatalon sajnos, ahogy jöttek a sikerek, sajnos a fejembe szállt a dicsőség, és elkezdtem az éjszakai életet felfedezni magamnak. Egyre többször mentem bulizni, és közben bizony az alkoholt sem utasítottam vissza.

Gondolom felesleges mondanom, hogy emiatt az életmód miatt a teljesítményem rohamosan zuhanni kezdett a sportban is.

De itt már a sportnál is többről volt szó! Lassacskán az alkohol rabjává váltam, és ez így van a mai napig is.

Pár napja azonban felcsillant az esély arra, hogy az életem rendbe jöjjön. Az élsportnak valószínűleg már örökké búcsút mondhatok, de azért egy boldog életre még bőven van esélyem. Pontosan ebben tudna nekem segíteni egy olyan kiváló csapat is, mint a felepulok.hu!

Én elég alaposan végigjártam a weblapjukat, szóval az információ, amit megosztok veletek teljesen megalapozott.

De persze a legjobb, ha Ti magatok is ránéztek erre a kiváló webes felületre, és magatok is meggyőződtök arról, milyen kiváló stábról is van itt szó.

Ők olyan csapat, akik hivatásként tekintenek arra, hogy az alkoholista embereket kivezessék ebből borzasztó állapotból. A weboldalon láthatjátok, kik dolgoznak ott: felkészült és lelkiismeretes szakemberek.

De ami még ennél is többet jelent, hogy olyanokról van szó, akik már átélték a függőséget, és mostanra már sikeresen felépültek belőle. Ha valakiknek van tapasztalata ebben a betegségben, hát akkor ők azok.

A felépülési programjuk 28 napon át tart, mely során több olyan módszer alkalmazására is sor kerül, mellyel elősegíthető a felépülés. A program egy bentlakásos formában zajlik, amire azért is szükség van, hogy a betegek folyamatosan felügyelet mellett legyenek.

Ez az utolsó mondat talán kicsit rosszul hangzik, ezért szeretném egy kicsit jobban árnyalni.

A bentlakás itt azt jelenti, hogy egy festői, meseszép környezetben, egy gyönyörű házban vendégeskednek a páciensek. Semmiféle intézeti vagy kórházi hangulat nem tapasztalható, de erről ti is könnyedén bebizonyosodhattok, hiszen csupán annyit kell tennetek, hogy ránéztek a weboldal galériájában található képekre.

A weboldal nagyon informatív, és könnyű is rajta tájékozódni, de persze telefonban és e-mailben is szívesen válaszolnak minden kérdésre.

Az árakról is pontos tájékoztatást ad az oldal, ahol a szolgáltatásaikat is láthatjuk: egyéni konzultáció, családi konzultáció, állapotfelmérés és persze maga a bentlakásos felépülő program.

Jól látjátok, itt nem csak az alkoholista betegekkel foglalkoznak, de a családtagokkal is, hiszen az ő szerepük is óriásinak mondható a felépülésben.

Én már tudom, hogy megtaláltam a tökéletes helyet a felépülésemhez, és már csak annyi a feladatom, hogy időpontot kérek tőlük egy állapotfelmérésre. Ezt rövidesen meg is teszem, csak még gyűjtenem kell hozzá egy kis erőt.

Ha köztetek is van olyan, akinek hasonló problémái vannak, mint nekem, akkor már tudjátok ti is, mit kell tennetek.

Időzzetek egy kicsit a weboldalon, ismerkedjetek a felépülési programjukkal, utána pedig tegyétek meg ti is az első lépést, és foglaljatok időpontot.

Állapotfelmérésre Budapesten és Veszprémben is van lehetőség. Én az előbbit választom, tekintve, hogy elég közel lakom a fővároshoz.

Már alig várom, hogy én is felépülő lehessek!