ked. márc 5th, 2024
kőműves állvány

Az építkezéseknek több lépcsője van, amiket fontos figyelembe venni. Több olyan feladat létezik, amit a földszintről egyszerűen megoldanak a szakemberek, de itt nincs vége a sornak. A falak gyakran több méter magasságba emelkednek, amikhez már jól jön a kőműves állvány megléte. Néhány évtizeddel ezelőtt ezeket még helyben építették fel többnyire fából. Gerendákat, deszkákat használtak erre a célra és mindig úgy bővítették, ahogyan a helyzet megkövetelte. Ennek az ideje már végleg lejárt.

A modern rendszerek és könnyűszerkezetes megoldások révén olyan szerelvények érhetők el, amik gyorsan, minimális ismeretek mellett, speciális szerszámok nélkül illeszthető össze. A kőműves állvány ezen variánsai megtalálhatók a peri.hu weboldal felhozatalában. A pontos műszaki paraméterek ismeretében mindenki kiválaszthatja azt a típust, amelyik a leginkább megfelel az igényeknek. De miért jó igazán ez a típusú kőműves állvány? Leginkább azért, mert egyszerűen szállítható, bármilyen környezeti feltételekhez hozzáigazítható, majd használaton túl pedig gyorsan szétszerelhető és elvihető a helyszínről.

A kőműves állvány acél szerelvényei jól bírják a megterheléseket, de mégis alacsony önsúllyal rendelkeznek. Nagy pozitívum a biztonság, ami abban teljesedik ki, hogy a következő szint védőkorlátai az előzőről szerelhetők fel. A kőműves állvány járófelületei botlásmentesen építhetők ki, ami könnyed és magabiztos mozgást tesznek lehető, anélkül, hogy a figyelmet elvenné a munkától. A PERI UP Easy remek befektetés, amire megéri költeni, mivel sokszorosan hozza vissza az árát.