ked. márc 5th, 2024
ránctalanító krém

A nők nagyon érzékenyek a korukra és szeretnék minél hosszabb ideig megőrizni a fiatalságukat. Ezért alkalmazzák a ránctalanító krém különböző fajtáit, hogy ne látszódjon az arcukon az idő múlása. Fontos még a hidratálás és az ideális tápanyagok felvitele az arcbőrre. Természetesen ezt nagyon sok készítménnyel el lehet érni, azonban mindenkinek más bőrtípusa van. Ennek megfelelően kell kiválasztani az adott ránctalanító krémet. Nagyon sokan döntenek a natúr kozmetikumok mellett és próbálnak természetes összetevőjű készítményeket használni. Ezáltal elkerülhetik a felesleges vegyszerek alkalmazását, ami egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz a bőrnek.

Mindenképpen érdemes a természet adta lehetőségekkel élni, amelyek manapság nagyon sok ránctalanító krémben megtalálhatóak. Ha csupán a C-vitamint veszi figyelembe, az is temérdek készítményben ott van és ránctalanításhoz szokták alkalmazni. Arról nem is beszélve, hogy hatékonyan támogathatja az állatvédelmet, ugyanis ezen termékeket nem tesztelik állatokon. Kifejezetten kihangsúlyozzák, hogy állatkísérletektől mentes ránctalanító krémet forgalmaznak. Érdemes tehát ezt a kifejezést keresni a produktumokon.

A teafa illóolaj hatékonyan frissít

Közismert a teafa olajnak a számtalan előnye, amit az orvoslásban és a kozmetikumokban használnak. Alkalmazzák azt sebre, gombára, korpásodásra és pattanásos arcbőrre. Már számtalan területen bizonyított a teafa illóolaj, ezért nem kérdés, hogy remekül megállja a helyét. Nagyon fontos, hogy kizárólag olyan terméket vásároljon, ami teljes mértékben teafa olajat tartalmaz, ellenkező esetben nem éri el a kívánt hatást. Alkalmazhatja a különböző illatosító készülékekben, ha azt szeretné, hogy az otthona légköréből eltűnjenek a baktériumok és a vírusok. A teafa illóolaj remekül megállja a helyét ezen a téren. Ráadásul nemcsak a levegőben fejti ki jótékony hatását, hanem lábfürdőt is vehet.

Ezt leginkább azoknak szokták javasolni, akiknek hajlamos a lábuk, netán a körmük a gombásodásra. Sikeresen megelőzi a kialakulását, valamint enyhíti a tüneteket. A teafa illóolaj kapható koncentrátumban, azonban azt nem szabad egyenesen felvinni a bőrre. Mivel roppant erős, érdemes vízzel, krémekkel hígítani, amennyiben ezt a gyártó nem tette meg. Nemcsak nyugtatja a bőrt és fertőtlenít, hanem még a lábszagot is sikeresen enyhíti. A teafa illóolaj apró kiszerelésekben kapható, ráadásul roppant alacsony az ára. Annyi biztos, hogy bárki képes megvásárolni azt, ezért nem érdemes sokáig hezitálni!