ked. márc 5th, 2024

Magyarországon a pálinkafőzésnek évszázados hagyományai vannak, Panyolán például egészen az 1700-as évekig visszanyúlik eme hungaricumnak számító szeszes ital készítése. A Panyolai Pálinkákat a Panyolai Szilvórium gyártja, mely 2002-ben alakult, és amely őrzi a pálinkafőzés évszázados hagyományait. A Panyolai Pálinka Magyarországon nagy népszerűségnek örvend, és az egyik legkedveltebb pálinkamárkának számítanak hazánkban. A Panyolai pálinkák kínálata széles, az egyik legkeresettebb pedig a Panyolai Aranyalma pálinka.

A Panyolai Aranyalma pálinka a legtökéletesebb pálinkák közé tartozik, mind ízében, mind illatában. A színe, ahogy a nevéből is sejthető, csodálatos arany, de nemcsak ennek köszönheti a „pálinkák királynője” megnevezést, hanem egyedülálló ízének is. Az elmúlt években számos díjat nyert, amely bizonyítja, hogy mennyire különleges pálinkáról van szó: 2015-ben Superbrands, Pálinka Kiválóság minősítést és az Országos Pálinka és Törkölypálinka verseny Ezüstérmét ítélték neki oda. Egy igazán nemes pálinkáról van szó, melyet ajánlott önmagában fogyasztani, hogy érezhessük páratlan ízvilágát.

Hol vásárolhatjuk meg a Panyolai Aranyalma pálinkát?

A Panyolai Aranyalma pálinka egy friss almaágyon érlelt pálinka, melyet egyrészt a Panyolai Pálinkák weboldalán tudunk beszerezni, de számos más ital webáruház kínálatában is megtalálható, mint az italkereso.hu, ahonnan azonnal raktárról ki is szállítják nekünk. A Panyolai Aranyalma pálinka egy olyan pálinkakülönlegesség, melyet minden pálinkaimádónak érdemes legalább egyszer megkóstolnia, hiszen páratlan zamatában az alma ízvilága és a hagyományos pálinkák jellegzetessége érződik, melyet nem szabad kihagyni.