csü. máj 23rd, 2024
grillsütő

Az év bármelyik szakában jólesik egy finom csirke, steak vagy más kedvenc étel ételfogyasztása. A téli időszak kimondottan tele van olyan ünnepségekkel, amelyek minden évben asztalhoz ültetik a családokat és a barátokat. Az a tény, hogy lassan december van, nem szabad, hogy elbizonytalanítsa a grillsütő tulajdonosokat. Sőt! A szabadtéri sütögetés télen is lehetséges és a sikeres lebonyolításához elég néhány szabályt betartani. A téli grillezésnél a fő tényező, amit figyelembe kell venni, az természetesen a szél. Fontos, hogy az a nap, amikor szabadtéri ételkészítést tervezünk, ne legyen szeles.

Ha érezhetően fúj a szél, a grillsütő gyorsabban veszíti el a hőt. Ami a hőmérsékletet illeti, az kevésbé mérvadó tényező, bár tanácsos, hogy a szokásosnál egy kicsit melegebb legyen odakint. Azt is válasszuk meg bölcsen, hogy a kert melyik sarkába helyezzük a grillsütőt! Jobb a berendezést olyan helyre tenni, ahol maximálisan védve van a széllökésektől. Ez azonban semmiképpen sem lehet egy zárt tér, például egy garázs, mert még nyitott ajtók mellett is könnyen előfordulhat szénmonoxid mérgezés. Jó megoldás, ha van egy grillsütő tárolására épített pergola. Itt ugyanis nyugodt körülmények között sütögethetünk.

Még mindig trendi az öntvény kandalló

A nyitott tűzhely jelenléte a ház belsejében az utóbbi időben népszerű díszítőelemmé vált. Szeretnéd hasonló fűtőtesttel díszíteni a házad belső terét, de még habozol? Most bebizonyítjuk, hogy az öntvény kandalló valóban jó ötlet. Ezek a hőforrások több mint 200 évvel ezelőtt váltak népszerűvé a világ minden táján, tehát egyáltalán nem mai szerkezeteknek számítanak. A jó kialakításuk és a hatékonyságuk a fő oka annak, hogy ma is aktívan használják az otthoni fűtésben. A klasszikus öntvény kandalló bármilyen stílusú belső tér központi eleme lesz.

Ez annak köszönhető, hogy segít megteremteni a kényelem és a melegség érzését. Ez egy igazi családi tűzhely, aminek a közelében kellemes együtt lenni, beszélgetni a napi történésekről és hallgatni a tűzifa pattogását. Az öntvény kandalló annyi év elmúltával is még mindig tiszteletreméltó helyet foglal el az ingatlanok berendezésében, annak ellenére, hogy ma már sokkal modernebb fűtőberendezések állnak a vásárlók rendelkezésre. Az általa leadott hő elég lesz egy közepes vagy akár nagyobb méretű szoba fűtésére. Abban az esetben, ha mindig is ilyenre vágytál, akkor nálunk ezt most megvásárolhatod! A termékeink további előnye a viszonylag alacsony ár és természetesen az egyszerű telepítés.