pén. máj 24th, 2024

Így a nyár végén már elérkezettnek látom a pillanatot ahhoz, hogy elkezdjünk beszélgetni az őszről – bár még nem tudom pontosan, mikor teszem ki ezt a bejegyzést, de már nagyon izgatott vagyok! Mindig a kedvencem volt az őszi időjárás és az a semmihez sem hasonlítható hangulat, ami olyankor átjár, most pedig, hogy közeleg a szeptember, már alig tudom visszafogni magam. Igen, be kell vallanom: rettenetesen várom az őszt (bocsi, nyár fanok)! Mondanom sem kell, hogy a szeptembert is szeretem, de igazán az október van tele olyan dolgokkal, amikért odavagyok. Az első hűvösebb, vagy egyenesen hideg napok, amikor már előkerülnek a kabátok és sálak – hű, mennyire várom már! Na és az őszi levelek elképesztő színei – szerintem ez az egyik legszebb természeti látványosság. Az évnek ez a szakasza az, amikor a természet még utoljára megmutatja, hányféle árnyalatban képes pompázni, mielőtt beköszönt a hideg tél. Aztán ott vannak az őszi fogások is – ilyenkor imádok a konyhában tevékenykedni. Az almás, sütőtökös dolgok a kedvenceim – azok az ízek és illatok!… De ott vannak még a gombás ételek – imádom ilyenkor a krémleveseket –, vagy a színes és illatos fűszerek, mint a szegfűszeg, kurkuma vagy a gyömbér… Már alig várom, hogy elkezdjek kísérletezgetni a konyhámban! Az őszi divat is teljesen elvarázsol: a kötött pulóverek, a kényelmes sálak és a bőrkabátok – mindezek olyan kiegészítők, amiket minden évben szívesen viselek. És az őszi színpaletta… A vörösek, narancsok és barnák szerencsére a lehető legjobban mennek a színeimhez.

Te is gyakran bajban vagy, ha ajándékozni kell valakinek? Régen én is így voltam vele, aztán felfedeztem, milyen jó buli a póló nyomtatás, és azóta nincs erre gondom! Ne érts félre, természetesen nem én végzem magát a nyomtatást, viszont a tuti, jól bevált cég, akiket meg szoktam bízni ezzel, nem más, mint a lolmarkt csapata. És attól még gyakran én álmodom meg az adott mintát, szóval tulajdonképpen mégis olyan, mintha a póló nyomtatás részese lennék! Egyébként ehhez semmilyen tervezői attitűd nem szükségeltetik, elég, ha a fejedben megvan, hogy mit szeretnél, és a lolmarkt profi kreatívjai elkészítik azt a számodra!

Na de hogy ne csak a póló nyomtatásról beszéljek – bár az én kedvenceim egyértelműen ezek a termékeik… De akadnak náluk pulcsik is, sapkák és bögrék, szóval mindenféle kiegészítők… A legtöbb darabjukra, mintájukra és szövegünkre azt mondanám, hogy vicces és frappáns, egyből tud hozzá kapcsolódni az ember, de azért van néhány cuki is. Egyik kedvenc kolléganőm lánybúcsúját szervezzük egyébként éppen a csajokkal, és lám, itt is jól jött, hogy tudok egy profi team-et, akik póló nyomtatással foglalkoznak. Már meg is van tehát, hogy kik azok, akik elkészítik a menyasszony és a bride team pólóit! Nekünk egyenpólónk lesz, és az este ünnepeltjének egy egyedi, csak neki készült darab. Bízom benne, hogy tetszeni fog neki, szerintem igazán az ő ízlésére lett szabva a dolog!

De akár szülinapra vagy karácsonyra is tudsz itt beszerezni menő ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Nekem is vannak innen cuccaim, és mindegyik jól bírja a strapát még évek múltán is. Egyébként a lolmarktnak 12 üzlete van országszerte, szóval érdemes a térképen vagy a listán lecsekkolni – lehet, hogy akár a közeledben is található egy, és ha a személyes egyeztetést preferálod, akkor itt is meg tudod rendelni a kiválasztott termékeket. Arra azonban figyelj, hogy van olyan, ami csak online érhető el! Ezeket érdemes szem előtt tartani. Ja, és hogy az árazásról is ejtsek pár szót. Végignéztem pár konkurens vállalkozás árait, és szerintem kiemelkedően jó áron dolgoznak a lolmarktosok. Ráadásul a választékuk is igen nagy, és tapasztalatból mondom, hogy kifejezetten tartósak a termékeik, szóval nem is értem, hogy éri meg ez nekik, de a lényeg, hogy nagyon szuper, hogy ilyen baráti árakon dolgoznak. Ha szeretnél, akár magadnak is érdemes válogatni a pólók, pulcsik között, vagy akár egy vászontáskát is választhatsz. Akár többeket is meglephetsz a páros pólókkal, amik együtt mutatnak igazán jól – képzeld el őket két szerelmesen, tesókon, vagy bárkin… Érdemes azért megnézni ezeket a mintákat és inspirálódni! Lehet, hogy két embernek is örömet tudsz szerezni ezekkel a fasza kiegészítőkkel. Egyébként a bolti átvétel minden esetben ingyenes, és ha esetleg nem jó a méret (bár egész részletes mérettáblázat és videós mérési segédlet található az oldalon), akkor díjmentesen kicserélik neked.

Érdemes tehát megtekinteni a lolmarkt weboldalán található kész mintákat, de ha egyedi elképzelésed van, azzal is bátran megkeresheted a csapatot. Szerintem ezek a termékek olyan különleges ajándékok, amik bármilyen korosztály számára, bármilyen ajándékozási alkalommal bevethetőek. Ha tehát szeretnél valami tuti meglepit beszerezni, akkor fordulj bizalommal a lolmarktos team-hez!