sze. júl 10th, 2024
ipari sátor

Gyors és minél egyszerűbb megoldásokban gondolkodik? Egy rögtönzött állatbeállóra, tárolóra, műhelyre, garázsra lenne szüksége? Ebben az esetben a Shelterall ipari sátor az, amire szüksége van. A többféle méretben megvásárolható terméktípus nagyon jól alkalmazkodik a különféle személyes igényekhez és még a bővítése is megoldható utólag. Egy valódi főnyeremény, amivel megéri számolni. Ez a fajta ipari sátor nagyon egyszerűen felhúzható a különféle talajtípusokra. Nem igényel speciális előkészületek és még csak telepítési engedélyre sincs szükség saját területen belül. Bármikor gyorsan felállítható, majd használat után rövid idő alatt lebontható. Mi másra lenne még szüksége?

Tartós szerkezet és kiváló minőségű ponyva

Az ipari sátor szerkezete rendkívül ellenálló, köszönhetően a kiváló minőségű horganyzott acélból készült ovális csőhajlításoknak. Ez a tartósság biztosítja, hogy az ipari sátor hosszú távon képes legyenek ellenállni az időjárás viszontagságainak és más külső behatásoknak. Az optimális helykihasználást a meredek falak teszik lehetővé, amelyek maximalizálják a belső térelrendezést. A ponyva tekintetében az ipari sátor kiváló minőségű, PVC bevonattal ellátott poliészter anyagból készül, amely 670 g/m² sűrűségű. Ez a ponyva nem csak tartós és ellenálló, hanem 10 év garanciát is kínál az UV sugárzás ellen.

A fehér belső filmbevonat gondoskodik a még jobb fényerőről belül, ami különösen fontos lehet bizonyos munkafolyamatoknál, ahol a megfelelő megvilágítás elengedhetetlen. Ez az ipari sátor tehát egy sokoldalú, gyorsan telepíthető és költséghatékony megoldást kínál számos felhasználási területre, miközben a tartóssága és minősége biztosítja, hogy a befektetése garantáltan megtérüljön.