ked. márc 5th, 2024

Igen, van, aki nevetne a kérdésen azok közül, akik csak valami egyszerűt keresnek a köznapi dolgaikhoz (mondjuk a gépkocsihoz, amit birtokolnak), minden mással – kicsit is bonyolultabbal – pedig rögtön szakemberhez fordulnak. Mert nincs nekik idejük mindenre odafigyelni… Más meg azt veti fel, hogy ha valaki ennyire nem tudja, még ezt sem, hogy mire való, akkor az minek „avatkozik” bele, mit sertepertél ebben a világban? Egyikkel sem értek egyet! Szerintem egyfajta kedvező érdeklődést feltételez, hogy ki tudjuk választani, milyen hidraulikaolaj kell nekünk, amihez nem árt tudni, egyáltalán mire jó. Ezt mondom olyan cégnél dolgozva, ahol nem közvetlen dolgom a mezőgazdasági eszközeinkhez ilyesmire rálátni, nem feladatom a beszerzés, de az érdeklődés önmagában sosem rossz! Több leszek én is tőle, és jobban tudom elvégezni ettől talán a munkámat. És az olajwebshop.hu-ra vezető iménti linken ezt mind meg tudom ejteni, akár rendelek onnan, akár nem.

Mostanra azt vallom, kicsit mindenki jobban jár vele, ha ért mondjuk a saját autójához is, az átlagosnál jobban. Mert bár nem kell neki javítgatni azt otthon, a garázsban, ez igaz, de olcsóbban jön ki a szervizbejárás során is majd, ha tudja, mikor, mire kell figyelni. És egy ilyen érdeklődéssel eljuthatunk oda, ahol még a hidraulikaolajról is szó esik. Pedig ugyebár az már nem a személyautós világ…

Én is az abszolút kívülállók társadalmából jövök, mostanra mégis használom például az olajwebshop.hu netes boltját, igencsak gyakran. Ahol persze mindent átnéz idővel az ember… Nem csak azokat a menüket, amikből éppen rendelni szeretne. (Segít ebben az oldalon való könnyű, szerethető navigálás és a mindenre kiterjedő színesség) A mezőgazdaság mellett, építőipari és egyéb területen is előfordul egyébként hidraulikaolaj használata, és én azóta rendelek személyesen magamnak is mindent erről a helyről, mióta a cégünknek is mindenben bevált. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyi cégnek is ők vannak a látóterük abszolút fókuszában, mint akik csak valami apróságot keresnek a saját kocsijukhoz.

Vettem már hűtőfolyadékot, ablaktörlő gumit, de nem csak az árakat szeretem, szeretem azért is a shopot, mert motorolajat is könnyű választani odahaza, egy laza délutánon, TV-nézés közben.

Szóval, ilyen a természetes érdeklődés!… Ez egy olyan profi hely a neten, ahol nem csak személyautóba van minden ilyesmi, hanem van hidraulikaolaj is példának okáért. Miért ne kattintottam volna mostanra a hidraulikaolaj menüpontra? Ennél azért érdeklődőbb vagyok sokkal. Leírják rögtön a bevezetőben (és nocsak, gondoltak rá, hogy nem mind szakmabéliek vetődhetnek csak erre az almenüre?), hogy a hidraulikaolaj olyan rendszerekben szükségeltetik, ahol „az energia és a teljesítmény folyadékokon keresztül kerül átvitelre”. Máris mennyivel tájékozottabb lettem!… Nem viccelek, szerintem sok hasznos tudás szerezhető meg egy-két véletlen kattintással is manapság, hisz látjuk, az olajwebshop.hu sem más, mint egy vérprofi kereskedés, ami ezen a területen a beszerzés és az értékesítés csúcsát jelenti, mégis felhasználóbarát az oldal kezelése. Nincsenek ma már teljesen szétváló szakmák, ahol mindenki csak a maga dolgára figyel. Még az is lehet, hogy nem csak motorolajat és az említetteteket veszem majd innen továbbra is az autómba, hanem akár valami kevésbé keresettebb, más szakterülethez tartozó termékért térek majd vissza. Ha kelleni fog egyszer, én már tudni fogom, hogy hova forduljak. És nem kizárt, hogy sok év múlva is, tényleg ide vetődőm, amikor majd azt keresem, mert ez tényleg egy kivételesen profi netes cucc, a webshopok galaxisán belül. Velük már átéltem, hogy gyorsak, korrektek és a választékban sem lehet hiba, ugyanakkor magukkal tettek jót, hogy olyan oldalt csináltak a rendeléshez, ahol mindenki kiismeri magát, talán még egy gyerek is. Sokkal kevésbé lenne barátságos az egész, ha az alap-szaktudást tőlünk várnák el. De az náluk van, és nem fukarok megosztani velünk… Imádlak olajwebshop.hu!