sze. máj 22nd, 2024
Pénzügyi ügyintéző állás szakirányú végzettséggel rendelkezőknek

Veszprém megye szerte rengetegféle munkalehetőség van, amik közül mindenki igényének megfelelően válogathat. Remek példa erre a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézet állttal felkínált pozíció. A balatoni régió egyik meghatározó tudományos intézménye olyan hirdetést adott ki, amiben pénzügyi ügyintéző állás szakirányú végzettséggel rendelkezőknek került meghirdetésre. Természetesen egy ilyen pozíció csak csepp a tengerben, amit a vidék kínál, viszont aki éppen erre vágyik a jövőjét alapozhatja meg vele. Egy ilyen állás ideális azon szakirányú végzettséggel rendelkező személyeknek, akik szeretnének részt venni egy dinamikus és elismert kutatóközpont gazdálkodási tevékenységeiben. De pontosan mit takar a funkció?

A pontos munkaköri feladatok
A beérkező számlák és dokumentumok ellenőrzése, rögzítése, a hiányos vagy hibás számlák rendezése a szállítókkal. A szállítói számlák igazoltatása a kutatókkal szintén a feladat része, akárcsak a nyilvántartások és elszámolások vezetése, ÁFA bevalláshoz szükséges adatgyűjtés. Havonta feljegyzés készítése a meghatározott juttatásokról és ez még nem minden. További banki műveletek és ad hoc feladatok is várják azt a szerencsést, aki késznek érzi magát azokra.


Amit a munkáért kapsz
A kutatóintézet kiváló munkakörnyezetet és versenyképes juttatási csomagot biztosít. Minden esély megad a szakmai fejlődésre, a kutatóintézet számos belső és külső képzése révén. A munkavégzés helyszíne Tihany, egy gyönyörű és inspiráló környezetben. Ha tehát késznek érzed magad erre, vagy éppen más, de hasonló állások érdekelnek, akkor a veszpremallas.hu oldalon megtalálhatod, amire szükséged van.